mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Clear Channel időjárásérzékelővel fejleszti digitális kijelzőit
2015-04-16 12:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az outdoor ügynökség azért fektet be az időjárás érzékelő technológiába, hogy a digitális kijelzőikben a fényerő beállítás automatikusan reagáljon az időjárás változására.

Technológiai jellegű beruházások nem számítanak újdonságok a Clear Channeltől, a cég az elmúlt hat hónapban például üzembe helyezett egy napelemes működtetésű billboard-t egy brit buszmegállóban.

Chris McClelland, a Clear Channel szakértője elmondta, szeretnék kihasználni azt a trendet, amely szerint a hirdetési felületek valamilyen módon reagálnak az időjárás napon belüli változásaira. Emlékeztetett, az olyan márkák mint a Stella Artois, vagy a Corsa már szereztek e téren tapasztalatot: volt ugyanis olyan kültéri reklámjuk, amely az időjárástól függően aktiválódott. Hozzátette, láthattunk már olyan digitális kampányokat, amelyek a hőmérséklet vagy éppen a pollenszint változásaira reagálva kapcsoltak, be vagy ki.

McClelland az Advertising Week Europe rendezvényen hozzátette, az új fejlesztésük arra irányul, hogy a digitális kijelzőikben a fényerő beállítás automatikusan reagáljon az időjárás változására - foglalta össze a hírt a The Drum.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!