mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hírközlési díjakat adott át az NMHH
2015-05-14 14:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Bartolits István és Fiala Károly vette át elsőként a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke által tavaly alapított Dr. Magyari Endre-díjat.

Az elismerés a hírközlési piac fejlődéséért folytatott több évtizeden át végzett kiemelkedő munka, életmű elismerése céljából adományozható.

Ahogyan a hírközlés-technológia mai helyzetét az elmúlt évtizedek tudósai és szakemberei írták meg, úgy a jövőt a ma szakemberei formálják, emiatt is fontos a jelenben mutatott szakmai teljesítmények elismerése - hangsúlyozta Karas Monika a győri Széchenyi István Egyetemen tartott díjátadón csütörtökön. A 48. távközlési világnap és a Nemzetközi Távközlési Egyesület alapításának 150. évfordulójának alkalmából szervezett egyetemi rendezvényen az NMHH elnöke Bartolits Istvánnak, az NMHH Technológia-elemző főosztálya vezetőjének és Fiala Károly hírközlési szakértőnek adta át a hatóság Dr. Magyar Endre-díj emlékérmét, amely évente legfeljebb két fő részére adományozható.

Bartolits Endre a jelen és jövő technológiai fejlődési trendjeivel és ezeknek a szabályozási kérdéseivel foglalkozik elméletben és gyakorlatban egyaránt, és számos nemzetközi hírközlési szervezetekben képviseli az NMHH álláspontját. Fiala Károly az egyik legelismertebb spektrumszabályozási szakember, akinek a nevéhez fűződik az egyik legaktívabb spektrummunkacsoport életre hívása, amely az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége, később pedig a Hírközlési Érdekegyeztető Tanács keretében belül gyűjti össze az iparági véleményeket - közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatóság.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!