mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Gyerekekkel főzött a konyha ördöge
2015-06-04 18:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Cseppkő Gyermekotthon lakóival közösen főzött Bereznay Tamás. A TV2 konyha ördögének séfje még a legvagányabb fiatalokat is munkára fogta, hogy közösen készítsék el a menüt.

Mindenki izgatottan várta Bereznay Tamást a Cseppkő Gyermekotthonban. Pedig a séf a legkisebbeket is "munkára fogta", ezt azonban senki nem bánta.

"Még a legvagányabb, leghangosabb csajok is elcsendesedtek, amikor beálltak dolgozni kicsit a konyhára. Nagyon jó volt látni, hogy sokan érdeklődnek a főzés iránt, volt olyan fiatal, akit nagyon komolyan foglalkoztatott a dolog. De mindenki lelkes volt, és nagyon megható volt látni, hogy mennyire örültek annak, hogy közösen főzhetünk" - árulta el Bereznay Tamás, aki boldogan támogatta a Cseppkő Gyermekotthon tehetségkutató programját.

A konyha ördöge nem csak a közös főzés élményével ajándékozta meg az otthont. Bereznay Tamás ikonikussá vált, halálfejes séfkabátjára másfél hétig lehetett licitálni. Az árverésen befolyt összeg is a gyermekotthon tehetséggondozó programját támogatja. A Cseppkő Gyermekotthon programjának célja, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek a társadalom hasznos tagjává váljanak, s olyan szakma legyen a kezükben, amit szeretnek, és amivel biztosítani tudják jövőjüket.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!