mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Parkolóhely figyelő a BMW-től
2015-06-08 11:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Dinamikus Parkolóhely-figyelő kutatási projekttel a BMW Group azt a megoldást szemlélteti, hogy a jövőben egy okos alkalmazás miként gyorsíthatja fel a parkolási folyamatokat, különösen a nagyvárosi forgatagban.

Az alkalmazás digitális térképe naprakészen mutatja a kijelölt utcákban található nyilvános parkolóhelyeket, miközben az aktuális információkat a több ezer autóból álló tesztflotta ezeken a parkolóhelyeken álló járművei szolgáltatják. Az autók parkolóhely-keresés és parkolóhely-elhagyás közben is mindvégig adatokkal látják el az alkalmazás központi rendszerét. Az opcionális parkolóhelyek kiszámításánál a rendszer az aktuálisan szabad parkolóhelyeket és a kijelölt területen éppen parkolóhelyet kereső autóvezetőket is számításba veszi.

A BMW és az INRIX a közösen életre hívott parkolóhely-figyelő alkalmazás kutatási prototípusát június 3-4. között az intelligens járműszolgáltatások egyik legnagyobb nemzetközi vásárán, a TU-Automotive Detroit expón mutatta be, egy BMW i3 modellbe építve. A két vállalat a jövőben még tovább finomítja a rendszert és a kutatási prototípust, hogy a parkolóhely-figyelő alkalmazás a közeljövőben sorozatgyártott modellekben is megjelenhessen.

"Nagyvárosokban élő ügyfeleink részéről egyértelmű igény mutatkozik egy olyan megbízható rendszerre, amely előre látja a kijelölt utcákban elérhető parkolóhelyeket" - mondta Martin Hauschild, a BMW Group forgalomtechnikai és forgalomkezelési részlegének vezetője.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!