mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Erdei Tamás
Dr. Erdei Tamás
Metropol
főszerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Hologram óvja a mozgáskorlátozott parkolóhelyeket
2015-06-16 09:11 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Elvileg minden autós ismeri a mozgáskorlátozottak számára kijelölt parkolóhelyek jelzéseit. Sokan mégis az ő helyükre pályáznak. A Y&R ötlete nyomán többen satufékkel fordultak vissza.

Több mint 30 százaléka az oroszországi autósoknak elfoglalja a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyeket. A non-profit Dislife szervezet emiatt úgy döntött, elgondolkodtató kampánnyal parancsol megálljt ennek az elfogadhatatlan viselkedésnek.
Olyan kivetítőket installáltak az orosz főváros bevásárlóközpontjaiba és irodaházaiba, amely egy életnagyságú és élethű mozgáskorlátozott embert jelenít meg akkor,ha egy ép autós a nekik fenntartott helyek egyikére pályázik. A mozgáskorlátozott igazolvány/matrica meglétéről egy érzékelő kamerával bizonyosodnak meg. Az élethű hologram hangüzenettel egészíti ki az egyébként is ütős jelenlétét. A Dislife partnere a megvalósításban és a tervezésben a Young & Rubicam Moszkva volt - írta a Digital Synopsis.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!