mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vámos-Hegyi Attila
Vámos-Hegyi Attila
Mediafon Kft., managing director
elnök


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Csobot Adél újra képernyőn
2015-07-02 12:35 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sarka Kata után Csobot Adél is az Origo csoporthoz igazol: Adél világa címmel júliustól divattal, dekorral, életmóddal foglalkozó, saját szerkesztésű és műsorvezetésű videóblogokkal jelentkezik.

A néhány perces, sminkeléssel, divattal, egészséges életmóddal és lakásdekorálással kapcsolatos praktikákat a LifeNetwork TV tűzi műsorra, de július 1-jétől elérhető a Life.hu portálon is.

Csobot Adél új, saját szerkesztésű videóiban azokat a tippeket mutatja be, amelyeket ő maga is hasznosnak talál és alkalmaz az életében, így enged bepillantást abba, milyen is Adél világa."Szeretek csaj lenni, és ezzel a kérdéssel foglalkozni. Szeretem a nőiesség jegyében élni a mindennapjaimat és még jobb, ha eközben másoknak is tudok segíteni. Nagyon boldog és izgatott lettem a lehetőségtől, de tudom, hogy ez a feladat nagy felelősséggel jár és be kell vallanom, sokkal komplexebb, mint azt eleinte gondoltam. Igyekszem hasznos praktikákat, ötletetket adni, de bízom benne, hogy mosolyt is tudok csalni az emberek arcára" - árulta el Adél.

"Végre megtudhatjuk, ki is valójában Csobot Adél! Azt várjuk tőle, hogy teljes mértékben engedjen betekintést a mindennapjaiba, gondolataiba - és tegye ezt tippekkel fűszerezve, a saját meglátásaival és esetlenségével, hiszen ettől lesz egyedi ez a dolog, és bízunk benne, hogy a nézők is ezért fogják szeretni - mondta Pálmai L. Ákos, az Origo Zrt. tartalmainak főszerkesztője.

"Legyen szó egy rúzsfolt eltűntetéséről, ajándékválasztásról, vendégvárásról vagy ennél sokkal intimebb témákról, igyekszem minden kérdést érinteni - mondta az énekesnő, aki a környezetében élő emberekből inspirálódik, ha témákat kell választania. Az ötleteit pedig elsősorban barátnőivel, anyukájával, párjával és a menedzserével vitatja meg. - Egy 21 éves lány vagyok, akinek még nagyon sokat kell tanulnia és fejlődnie. Amikor elvállaltam ezt a munkát, óhatatlanul is azon kezdem gondolkodni, hogy kinek adhatok én tanácsot ilyen fiatalon. Aztán örömmel jöttem rá, hogy vannak olyanok, akik kíváncsiak a véleményemre. Mindenkinek jól jön időnként egy kis segítség!"
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!