mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Illisz László
Dr. Illisz László
Heti Válasz
felelős szerkesztő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Nem lesz többé indiai Wall Street Journal
2015-07-10 13:18 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Leépíti indiai részlegét a Wall Street Journal.

A lap helyi hírportálja beleolvad a globális WSJ honlapba - derül ki a MEDIANAMA-n. Megmarad viszont az IndiaRealTime blogoldal.

"Ezek a leépítések nem a csapat munkáját minősítik, egész egyszerűen nagy a nyomás a hírszobákon" - mondta el Gerard Baker főszerkesztő. Indonéziában is leáll a cég helyi honlapja, Európában és Ázsiában pedig több irodát is bezárnak (pl. Prága, Helsinki). "Megvágjuk az olyan területeket, ahol relatív magas kibocsátást volt relatív alacsony forgalom és előfizetői szám mellett." A jövőben leginkább az üzlet, a pénzügy, a technológia, a piacok és a globális gazdaság területeire koncentrálnak a WSj-nél, valamint a vizuális megjelenítésre, a videókra, az adatokra, az analitikára és a közösségi médiára.

Globális átszervezés

A jövőben ismét egyetlen, univerzális formában jelenik majd meg világszerte a Wall Street Journal portálja, a helyi sztoriknak maximum egy menüpont jut majd. Az új lap szeptembertől váltja le az európai és ázsiai honosított verziókat. A fő célközönséget London, Frankfurt, Hongkong, Párizs és Sanghaj jelentik majd. Egyetlen indiai város sincs a kiemelt célpontok között.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!