mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szabó Ákos
Szabó Ákos
Adaptive Media
üzletfejlesztési vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
ApróSéf alkalmazás készült Android TV-re
2015-07-15 17:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A magyar receptszolgáltató csapat a Philips-el együttműködve hozta létre az első magyar nyelvű, Android 5.0-ás okosTV-re optimalizált alkalmazást.

Az applikáció első verzióját június 19-én, zárt körben, Gazdag László, az ApróSéf programozója mutatta be a Google Gorundon. A televíziós felület tervezése új ergonómiai kihívásokat jelentett: a távirányítós navigáció, a touchscreen hiánya egészen más alapokra helyezte az alkalmazás kialakítását. A TV-s felületet az ApróSéf.hu weboldal kinézetét is megálmodó Zwoelf csapata tervezte meg. Ez számukra is kihívás volt, hiszen televíziós alkalmazást ők is első alkalommal tervezhettek a projekt keretében.

Az Android TV-s alkalmazás a Google Playből már elérhető a felhasználók számára is. Varga Gábor, az ApróSéf tulajdonosa elmondta, a fejlesztés egy hosszú távú Android rendszerre épülő stratégia részét képezi, így várhatóan a jövőben is hasonló innovatív megoldások várhatóak a csapattól.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!