mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megvan a hiányzó Ki Mit Tube zsűritag
2015-08-10 18:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A legismertebb hazai vloggert, Dancsó Pétert választották képviselőjüknek a Ki Mit Tube nézői a verseny vasárnap lezárult első szakaszában.

A két YouTube csatornáján összesen 570 000 követőt maga mögött tudó Dancsó kiütéses győzelemmel végzett a Ki Mit Tube zsűri-kutatójának élén, így ő lesz az, aki 10. zsűritagként az internet népének hangja lehet. Dancsó Péter a döntőben a szavazatok 57%-át zsebelte be.

A vlogger működteti Magyarország legtöbb feliratkozójával rendelkező YouTube csatornáját, az elsősorban filmek kritizálására és parodizálására épülő Videómániát (390 000 követő), illetve a szintén óriási tábort elérő Petyamestert (180 000 követő).

Dancsó csatlakozásának kifejezetten örülök, mert magas nézettséget hoz magával, ami bevonzhat később igazán jó produkciókat is" - erősítette meg Saiid, zsűri-társa, Szirmai Gergő pedig hozzátette: "nagyon örülök, hogy a tavalyi konfliktusok után Peti idén úgy döntött, közénk áll. Nehéz lenne relevánsabb közszereplőt találni a versenyvideók véleményezésére, jót fogunk mulatni".

Magyarország legnagyobb, YouTube-on futó online versenyén a küzdelem augusztus 18-án indul: e naptól kerülnek ki a feltöltött produkciós videók a Ki Mit TubeYouTube csatornájára és honlapjára, illetve ekkortól indul a szavazás.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!