mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Erdei Zsolték győztek a Fishing and Hunting horgászversenyén
2015-08-25 13:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Idén is Maconkán ragadtak botot a megszállott pecások: a XI. Fishing and Hunting - Energofish - VelenceBike Társasági és Média Horgászversenyen negyvennyolc csapat mérette meg magát.

Minden eddiginél hosszabban, kilenc órán keresztül versenyeztek a Társasági és Média Horgászverseny résztvevői Maconkán. Erdei Zsolt már rutinos indulóként állt ki a partra a Fishing and Hunting csapat mezében: Radu Morar és Andrejszky Zoltán társaságában pecázott. Madár ebben a sportágban is maximalista, hiszen a házigazdák a rekordot jelentő 102 kilós fogással elvitték a kupát.

"Természetesen egy sportember nyerni akar, mindig nagyobb és szebb halat szeretnék fogni a szomszédoknál. Egy másik összeállítású csapattal már kétszer győztünk, most pedig harmadszorra is sikerült" - mondta a világbajnok boxoló. "Az Ebro folyón fogtam egyszer egy 71 kilós harcsát, de a méret nem érdekel különösebben. Azt élvezem, amikor nagy a pörgés és egymás után fogjuk a halakat" - mondta a boldog győztes.

Az indulók között nem Madár volt az egyetlen élsportoló, Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó a testvérével horgászott. "Nálunk az öcsém, Misi az igazán profi, én csak a segédje vagyok. Lehet, hogy nem látszik rajtunk, de dúl bennünk a versenyszellem, mindig azt nézzük, hol görbül a bot" - mondta verseny közben az egykori pólós.

A sportolók mellett művészek is horgászbotot ragadtak, a "Nagyágyúk" csapatát Méhes László, Trokán Péter és Straub Dezső alkotta. "Tíz éves korom óta horgászok, tehát kisebb-nagyobb megszakításokkal már fél évszázada. Ez a csapat 1993-ban alakult, időnként eljárunk a versenyekre, ám úgy érzem a mai nem a mi napunk" - nyilatkozta Trokán Péter.

A horgász- és vadászcsatorna jövőre tizenkettedik alkalommal szervezi meg a versenyt.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!