mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kerti Attila
Kerti Attila
Maximize
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Adománygyűjtő fainstalláció az Erzsébet téren
2015-08-28 10:00 [Marketinginfo.hu]

Újabb ügyben fogott össze az Ökumenikus Segélyszervezet és az egyedi faalkotásokról híres HelloWood, az E.ON Hungária támogatásával.

Ezúttal a segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtésére hívja fel a figyelmet egy egyedülálló fainstalláció az Erzsébet téren a tanévkezdésig. Az E.ON Hungária által támogatott látványosság egy héten át látható a belváros szívében. Az iskolások ceruzatartó sünijére emlékeztető, 4 méteres faalkotás az Ökumenikusok adománypontjaként is működik: a szoborhoz kapcsolódó terminálnál készpénz és bankkártya segítségével is lehet adománnyal támogatni a segélyakciót.

Az installáció bemutatásához kapcsolódóan, az E.ON Hungária jelentős adományozást is bejelentett: a vállalatcsoport 7 millió forintot adományoz a segélyakció célkitűzéseire. Ezzel az adománnyal már biztosan teljesül a Segélyszervezet célkitűzése: 1000 rászoruló gyereknek egyenként tízezer forint értékű iskolaszerrel tölteni meg az iskolatáskáját már az első becsöngetés előtt.

"A társadalmi felelősségvállalási tevékenységünknek mindig is sarokköve volt az a E.ON Next Generation program, aminek keretében a jövő nemzedékét tudjuk tanítani, fiataloknak tudunk segíteni." - mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese a támogatás bejelentése és az installáció bemutatása kapcsán. "Kiemelt célunk, hogy a következő generáció meghaladjon minket tudásban. Ahhoz azonban, hogy mindenki egyenlő esélyekkel fejlődhessen, segítséget kell adnunk azoknak, akik erre rászorulnak" - fogalmazott Jamniczky Zsolt.

Lehel László, a segélyszervezet elnök-igazgatója elmondta, "nagy megnyugvás nekünk, hogy stabil partnerként számíthatunk az E.ON-ra".


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Alfa együttható

Elérés (Reach)

Coverage (COV)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!