mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult a HáziPatika.com
2015-09-10 14:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A HáziPatika.com mától tabletre és okostelefonra is optimalizált oldallal, letisztult dizájnnal és áttekinthetőbb struktúrával fogadja olvasóit. A hirdetőket továbbfejlesztett felületek várják.

A mostani megújulás egyik fő eleme, hogy a portálon nagyobb teret kapnak a természetes gyógymódokkal kapcsolatos, szigorúan a tudományos közmegegyezésen alapuló tudnivalók. Az egészséggel kapcsolatos hiteles információk mellett fontos szerepet kapnak az egészségmegőrzéssel, a sporttal és az életmóddal kapcsolatos témák is, így a megújult felületen minden korosztály megtalálhatja a neki szóló tartalmakat.

Az átalakítás egyik fő célja a felhasználói élmény fokozása volt. A látogatók ezért nemcsak kérdéseikre kaphatnak választ, hanem a honlapon keresztül szakorvoshoz is fordulhatnak, ügyeletes patikát és orvost is kereshetnek. Így a szakmai portál tulajdonképpen "virtuális rendelővé" fejlődött. A nemrég létrehozott orvoskereső adatbázis a magánorvosok között segíti az eligazodást.

A tartalmi fejlődést szerkezeti átalakítás is kísérte. Új, színesebb, több képet tartalmazó designt kapott az oldal, amely minden eszközre optimalizált, így mobilról és tabletről is könnyen elérhető.

A megújulással kapcsolatban Kulcsár Hajnal, a HáziPatika.com főszerkesztője így fogalmazott: "a 'mindent egy helyen' elvárásnak megfelelve az utóbbi egy évben olyannyira kibővült a HáziPatika.com tartalomkínálata, hogy úgy éreztük, újra kell strukturálni oldalunkat. Felhasználóink száma egyre növekszik, csaknem 200 ezren olvasnak minket naponta. Egyre bővülő olvasótáborunk kiszolgálásával járó felelősség nemcsak az orvos-szakmailag minden esetben kifogástalan tartalmat, de annak könnyed, élvezetes fogyaszthatóságát is jelenti."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!