mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Új Axel szervezeti egység Szerbiában
2015-09-17 10:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Október elsejei hatállyal a Ringier Axel Springer (RAS) Serbia elindítja a Media Impact Srbija-t, hogy innovatív hirdetési megoldásokkal bővítse kínálatát déli szomszédunk piacán.

Az új hirdetési-értékesítési egység integrált reklámokat és cross-media szolgáltatásokat kínál az ügyfeleiknek. A kínálatban személyre szabható hirdetési megoldások is szerepelnek, elsősorban olyan innovatív termékek, mint a webes videó reklámozás. A Media Impact portfóliójába a Ringier print és online médiumai közül többnek a képviselete is átkerül: a hirdetőknek például fel tudnak kínálni 2,3 millió olvasó elérését (print sajtó).

Ez az értékesítési szervezeti átalakítás nem új a RAS-nál, hiszen hasonló modellt követtek a Media Impact Polska létrehozásakor. Jelena Petrovic Drakulic, a RAS Serbia ügyvezetője kiemelte, az új sales szervezet hirdetési megoldásai olyan szakértői tudáson alapszanak, amelyhez hasonlóval senki más nem rendelkezik Szerbiában.
A Media Impact Srbija-t Mihailo Ponjavic vezeti majd, aki elmondta: arra törekednek, hogy hirdetőpartnereik a lehető leghatékonyabban érjék el a fogyasztókat a cég média portfólióján keresztül.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!