mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Bővíti megállapodását a Sky és a Disney
2015-10-16 09:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Sky és a Disney UK & Ireland új szerződést kötött, így a csatorna előfizetői továbbra is hozzáférnek majd a médiabirodalom filmjeihez.

A Sky Movies csatorna és az onilne NOW Sky Movies szolgáltatás előfizetői az elsők között tekinthetik meg a tévében az Inside Outot, a Good Dinasaurt és az új Csillagok Háborúja filmet, 9 hónappal a mozipremier után - írja az ADVANCED TELEVISION. A Sky Movies Disney csatornáján ott lesz a kínálatban a Disney, a Pixar, a Marve Studios és a Lucasfilm portfóliója HD-ben, és egyes filmek 3D-ben is.

A Sky szerint a nézői köreiben egyre népszerűbbek a Disney sorozatai, például a Liv and Maddie, a Star Wars Rebels, vagy a Doc McStuffin. Az új megállapodással a csatorna előfizetői a filmek mellett több sorozathoz is hozzáférnek.

A megállapodás kiterjed a médiavállalat több mint 1000 filmes klasszikus kínálatára, amelyben olyan filmek vannak, mint a Frozen, a Maleficent vagy a Karib-tenger kalózai, illetve a Pixar alkotásai (Fel, Szörny Rt., Toy Story).

A felsorolt tartalmak a Sky Go mobilalkalmazáson át is elérhetőek.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!