mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Élménytanulást vezet be a Da Vinci Learning
2015-10-21 14:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A koncepció lényege a szórakoztató tanulás, mely különleges, inspiráló éjszakai helyszíneken valósul meg.

A Da Vinci Learning oktatási csatorna új tanulási programformát vezet be Magyarországon, melynek középpontjában az élménytanulás áll. A koncepció lényege a szórakoztató tanulás, mely különleges, inspiráló éjszakai helyszíneken valósul meg. A budapesti Tropicarium után a szentendrei Skanzen kapcsolódik be a sorozatba.

A Skanzenben rendezett Da Vinci pizsamapartik részvevőinek különleges élményben lesz részük, hiszen felfedezhetik az ilyenkor nem látogatható, éjjel zárva tartó Skanzent. A program keretében megismerkednek a 19-20. század eleji vidéki élettel, a kézművesség szépségeivel, s egy kicsit a biológiával és történelemmel is.

"A tanuláskor a lényeg a jelenségekben való elmélyedés, valamint az élmény és az öröm, ami jóval a tanulás után is fenntartja a nyitottságot."- mondja Szigethy Zsófia, osztályvezető, múzeumpedagógus. "Örömmel működtünk együtt a csatorna szakembereivel, s egy valóban különleges éjszakai ismeretterjesztő programot állítottunk össze."

"Csatornánk inspiráló tanulási élmény nyújt a kíváncsi elméknek, korhatár nélkül. Célunk, hogy ezt ne csak a képernyőn, hanem további felületeken és eszközökkel is megtegyük, ezért jött létre a pizsamaparti sorozat" - mondja Ferdinand Habsburg, a Da Vinci Learning csatorna igazgatója. A Skanzenben az első pizsamapartit október 28-án rendezik, a szervezők elsősorban általános iskolásokat várnak.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!