mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Lecsapott a Disney-re a ProSiebenSat.1
2015-11-10 11:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A ProSiebenSat.1 többéves jogdíjszerződést kötött a hollywoodi Disney stúdióval.

Nem hozták nyilvánosságra annak a szerződésnek a pontos részleteit, ami hozzáférést biztosít a ProSiebenSat.1 számára a Disney család, azaz a Disney, a Pixar, a Lucasfilm, a Marvel és az ABC Studios filmjeihez és műsoraihoz, és jogot ad azok leközléséhez Németországban - közölte a Broadband TV News. A megállapodás nem csak a lineáris ingyentévés sugárzásra, hanem a fizetős tévére és az igény szerinti videós felületekre is vonatkozik.

A csomagban olyan filmek vannak, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Dzsungel könyve, a Némó nyomában folytatása és a hamarosan elkészülő Csillagok háborúja filmek. Továbbá olyan műsorok is részét képezik, mint a Quantico, a Code Black, vagy a Gyilkos elmék, továbbá olyan régebbi filmek is, mint a Frozen, vagy a Szörny Rt.

A médiavállalat a Disney eddigi németországi partnerét, az RTL Deutschlandot ütötte ki a nyeregből. Ők 2012-ben csaklizták el a csomagot, éppen a ProSiebenSat.1 orra elől.

A ProSiebenSat.1 bevételei 747 millió eurót tettek ki az idei harmadik negyedévben, ami 17 százalékos éve szintű növekedést jelent. A cég adózás előtti nyeresége pedig 9,1 százalékkal 177 millió euróra nőtt.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!