mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Magyar Judith
Magyar Judith
SAP AG
kommunikációs igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Beköltözött Mexikó London belvárosába
2015-11-16 13:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az indoor dekorációra jellemző legjobb ötleteket használták fel a Mexikó éve nevű rendezvény népszerűsítésére a JCDecaux és a Creative Solutions szakemberei.

Egyedi köztéri dekorációs elemekkel ünneplik Londonban a "Mexikó éve" rendezvényt, amelynek a helyiek és a turisták körében is népszerű St. Pancras International Station nevű londoni állomás, illetve annak aluljáró zónája ad otthont. A 4 hetes rendezvény ideje alatt az Immersion Zone egzotikus paradicsommá alakul, köszönhetően a JCDecauxnak és a Creative Solutions csapatnak - olvasható a JCDecaux vállalati híroldalán.

Az átjáró falait öntapadó matricából készített dekorációk díszítik, a padlómatricák pedig azt az érzetet keltik, hogy egy tó felett sétálnánk. A digitális citylightok Mexikó tájait mutatják be, vízesésekkel, strandokkal, az izgalmas éjszakai élettel és az ország ősi örökségének emlékképeivel. A fal egyik részén pedig több ezer pillangó látható, valódi 3D kivitelben.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!