mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Vaszily Miklós
Vaszily Miklós
ECHO
vezérigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Összefogott a BankRáció.hu és az Olcsóbbat.hu
2015-12-10 14:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Mostantól a BankRáció.hu segítségével az internetes vásárlók 11 bank személyi kölcsöneiről is tájékozódhatnak az Olcsóbbat.hu ár-összehasonlító oldalon.

Az utóbbi időben az online vásárlások során is egyre népszerűbbek a gyors személyi kölcsönök. Karácsony előtt különösen fontos, hogy a felhasználók hiteles tájékoztatást kapjanak a hitellehetőségekről. Jelentős különbségek lehetnek ilyenkor a személyi kölcsönök teljes hiteldíjmutatói (THM) között, így a havi törlesztőrészletek akár több ezer forinttal, a teljes visszafizetendő összegek pedig több százezer forinttal is eltérhetnek egymástól.

"Könnyen használható hitelkalkulátorral szeretnénk segíteni mindenkinek, hogy megtalálják a legolcsóbb kölcsönt. Karácsonykor sokan vesznek fel személyi kölcsönt és a különböző bankok ajánlatai között nagy különbségek vannak. Több tízezer forintot spórolhat meg az, aki rászán pár percet az ajánlatok összehasonlítására és nem csak a saját bankjánál kalkulál" - mondta Gergely Péter, a BankRáció.hu hitelszakértője.

Az Olcsóbbat.hu új szolgáltatásával a vásárlók 11 bank személyi kölcsöneiről tájékozódhatnak mostantól. A fejlesztésnek köszönhetően a felhasználók jobb döntéseket hozhatnak, a webáruházakba pedig még tudatosabb, felkészültebb vásárlók érkeznek.

"Az ár-összehasonlító oldalon ma már nem csak a termékek árait, tulajdonságait lehet összehasonlítani, hanem például a különböző webáruházak a fizetési és szállítási módjait is megmutatjuk. Úgy éreztük, hogy a hitelekkel kapcsolatban is közérthető és hasznos információval szeretnénk ellátni a felhasználókat még vásárlás előtt" - mondta Jenei Péter, az Olcsóbbat.hu igazgatója.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Mikor olvasott utoljára (papíralapú) könyvet?

Most is olvasok.

Egy hete.

Egy hónapja.

Néhány hónapja.

Egy éve, vagy régebben.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!