mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Csehországban bővít a Viacom
2015-12-14 14:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Viacom International Media Networks budapesti székhelyű kelet-közép-európai regionális csoportja a Comedy Central hálózat újabb tagját indítja el ma a Cseh Köztársaságban.

A Prima Comedy Central a Viacom első szabadon fogható csatornája a régióban. A földfelszíni digitális sugárzású csatorna reklámértékesítését a cseh Prima-csoport végzi.

A Dokik sorozatának legelső epizódjával, "Az első napom" című résszel indul ma délután 3 órakor a Cseh Köztársaságban a Prima Comedy Central. Az új csatorna a már a cseh tévénézők számára is ismerős kultikus animációk mellett cseh országos premiereket is műsorra tűz.

Emellett helyi saját gyártású produkciókkal is bővül a repertoár: a Susogós Mackók bábfilmsorozat adaptációja mellett egyedi stand-up esteket is bemutatnak majd. A humorcsatorna adása délelőttönként a Nickelodeon műsoraival egészül ki.

A Prima Comedy Central, a Viacom első kelet-közép-európai szabadon fogható csatornájaként a cseh DTT szolgáltatás 4-es multiplexén érhető el, de emellett a nagyobb kábeles és műholdas szolgáltatók is továbbítják majd, jellemzően a legnagyobb elérésű csomagjukban. A Viacom által indított és működtetett Prima Comedy Central hirdetési idejét egy kereskedelmi és márkaegyüttműködés keretében a vezető helyi tévés csoport, az FTV Prima végzi.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!