mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Bánki Tamás
DrLinkedin
Alapító, Tulajdonos, Linkedin tréner


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Csehországban bővít a Viacom
2015-12-14 14:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Viacom International Media Networks budapesti székhelyű kelet-közép-európai regionális csoportja a Comedy Central hálózat újabb tagját indítja el ma a Cseh Köztársaságban.

A Prima Comedy Central a Viacom első szabadon fogható csatornája a régióban. A földfelszíni digitális sugárzású csatorna reklámértékesítését a cseh Prima-csoport végzi.

A Dokik sorozatának legelső epizódjával, "Az első napom" című résszel indul ma délután 3 órakor a Cseh Köztársaságban a Prima Comedy Central. Az új csatorna a már a cseh tévénézők számára is ismerős kultikus animációk mellett cseh országos premiereket is műsorra tűz.

Emellett helyi saját gyártású produkciókkal is bővül a repertoár: a Susogós Mackók bábfilmsorozat adaptációja mellett egyedi stand-up esteket is bemutatnak majd. A humorcsatorna adása délelőttönként a Nickelodeon műsoraival egészül ki.

A Prima Comedy Central, a Viacom első kelet-közép-európai szabadon fogható csatornájaként a cseh DTT szolgáltatás 4-es multiplexén érhető el, de emellett a nagyobb kábeles és műholdas szolgáltatók is továbbítják majd, jellemzően a legnagyobb elérésű csomagjukban. A Viacom által indított és működtetett Prima Comedy Central hirdetési idejét egy kereskedelmi és márkaegyüttműködés keretében a vezető helyi tévés csoport, az FTV Prima végzi.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!