mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismét az év férfijait keresi a Playboy
2016-01-06 16:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Harmadik alkalommal keresi hazánk legmeghatározóbb férfijait a Playboy. Fenegyerek és gasztrohős kategóriában is voksolhatnak az olvasók.


Hazánk legmeghatározóbb férfijai kerülnek a főszerepbe 2016 tavaszán, a Playboy Man of the Year versenyén. A népszerű magazin célja, hogy olyan példaképeket állítson a közönség elé, akik szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokra is motiválóan hatnak. Az olvasók ismét szavazhatnak frontember kategóriában, ahol olyan nevek közül választhatnak mint Fluor Tomi, Vitáris Iván, Puskás Peti, Marsalkó Dávid és Likó Marcell. A visszatérő kategóriák között szerepel továbbá az év médiaszemélyisége is, amit Istenes Bence, Sebestyén Balázs, Fördős Zé, Kárász Róbert és Linczényi Márk erősít.

"A Playboy egyik legfontosabb üzenete az önmegvalósítás, nagyon fontos számunkra, hogy minden nő és férfi megtalálja önmagát és kiteljesedjen. Ezt a filozófiát követve választottuk ki a jelölteket is, olyan személyeket szeretnénk bemutatni a közönségnek, akikre büszkék vagyunk és munkásságukkal környezetüknek is sokat adnak" - kezdte Bus István, aki az új kategóriák koncepciójáról is beszélt. "A korábban is sikeres frontember, gasztrohős, médiaszemélyiség és múzsa kategóriák mellett szerettünk volna új területeket, ezzel együtt új neveket megismertetni az olvasóinkkal, ezért döntöttünk úgy, hogy ebben az évben fenegyerek és Playboy-novellista kategóriákban is indítunk jelölteket."

A "fenegyerekek" olyan férfiak, akik komfortzónájukból kilépve, saját és mások határait is feszegetik, mindig az új kihívásokat keresik. A kategóriában olyan nevekre szavazhat a közönség mint Szabó Győző színész, Herczeg Zoltán divattervező, Szóláth Szebasztián wakeboard világbajnok, Bercsényi Balázs tetoválóművész és Herczeg Balázs alias Tróger Mókus freestyle motor világkupa nyertes.

2015-ben hirdették meg először a múzsa különdíjat, amely a leginspirálóbb hölgyet illeti. Idén sem lesz egyszerű a szavazók helyzete, hiszen Iszak Eszti, Ördög Nóri, Kulcsár Edina, Pokorny Lia és Trokán Nóra is a cím várományosa.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!