mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Mezriczky László
Mezriczky László
Ispiro Consulting Kft.
ügyvezető, tulajdonos


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Év sportolója gála - Korábbi győztes lesz az egyik díjátadó
2016-01-08 18:01 [MTI + Mediainfo.hu]

Kovács István olimpiai, világ- és Európa-bajnok ökölvívó személyében kétszeres korábbi győztes lesz a Nemzeti Színházban sorra kerülő M4 Sport - Az Év Sportolója Gála egyik műsorvezetője.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének honlapja szerint az 1991-ben és 1996-ban az év férfi sportolójának választott Kovács István partnere a szintén a rendezvény névadó támogatója, az M4 Sport munkatársa, Petrovics-Mérei Andrea lesz.

Idén a díjakat többségében olyan egykori kiváló versenyzők, edzők adják át, akik az elmúlt évtizedek során maguk is szerepeltek a díjazottak között. Szerepet kap például a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra, vagy éppen a háromszoros olimpiai bajnok öttusázó Balczó András, a Nemzet Sportolója, továbbá a férfi vízilabda-válogatottat szövetségi kapitányként sorozatban háromszor olimpiai aranyéremre vezető Kemény Dénes.

Az újítások jegyében a szervezők úgy döntöttek, hogy száz jegyet a sportrajongók számára is hozzáférhetővé tesznek. Akik leggyorsabban jelzik igényüket a gala@sportujsagirok.hu e-mail címen, részt vehetnek az ünnepségen. A belépők egységesen tízezer forintba kerülnek.

Az M4 Sport az eseményt élőben közvetíti majd.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!