mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Budapest Plázs 2004: szorosabb együttműködés más városok testvérrendezvényeivel REG
2004-03-12 10:43 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az előzetes terveknek megfelelő ütemben halad az idén háromhetesre bővülő Budapest Plázs előkészítése: hamarosan megkezdődnek a konkrét tárgyalások a támogatókkal.

A tavaly augusztusban zajlott programsorozatot szervező Plázs Kft. a 2004. augusztus 7 és 29. között sorra kerülő kulturális rendezvénysorozat kreatív munkáival a Penne Kreatív Tanácsadó ügynökséget bízta meg, az egyéb kommunikációs és public relations feladatokat pedig a Próbakő Kommunikáció látja el. A médiavásárlást tanácsadók bevonásával a Plázs Kft. maga intézi.

A Plázs Kft. ötletei alapján idén a korábbinál szorosabb, interaktív együttműködés várható az eredeti Paris-Plage-zsal, valamint a kezdeményezéshez kapcsolódó egyéb városok testvérrendezvényeivel. A Plázs Kft. tervei szerint a második Budapest Plázs látványtervei március végétől megtekinthetők lesznek a rendezvény www.budapestplazs.hu címen található hivatalos weboldalán. A szervezők egy héten belül sajtótájékoztatón mutatják be idei elképzeléseiket.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!