mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az IQ Press-é a Praktika és az Otthon
2016-01-27 17:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Január 26-án az IQ Press Lapkiadó Kft. megállapodást írt alá a Central Médiacsoporttal a Praktika és az Otthon magazint illetően.

A két kiadványt - licence szerződés alapján - évek óta az IQ Press adta ki. A tranzakcióval a kiadó még stabilabb alapokra kívánja helyezni az immár nyolctagú home&decor lapcsaládját.

Az Otthon és Praktika magazinok hirdetés értékesítésében továbbra is részt vesz a Central Médiacsoport tulajdonosi körébe tartozó CM Sales Kft.

A Praktika piacvezető kreatív-hobbi magazin, amely közel két évtizede nyújt inspiratív és modern tartalmat a kézműveskedés híveinek, korosztályoktól függetlenül, évi 12 megjelenéssel.

Az Otthon lakberendezési magazin hónapról hónapra bemutatja a legfrissebb trendeket, a lakásbemutatásaiban felhívja a kiemelkedő ötletekre a figyelmet, és mindemellett praktikus megoldásokat is kínál.

A home&decor portfólió tagja még az Ötlet Mozaik című barkácslap, az Első Kislakás lakberendezési magazin, a Kreatív Kötés, Kreatív Horgolás és Kreatív Keresztszemes hímzés kézműves magazinok, valamint a Kreatív Színvarázs felnőtt színező.

A portfólió vezetője, a Praktika és az Otthon magazin főszerkesztője továbbra is Boda Ildikó.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!