mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kántor Kata
Kántor Kata
GfK Hungária Kft.
média szektormenedzser


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Videóoktatással segít a menekülteken a Vodafone
2016-04-06 13:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Olyan cégek topvezetői tartanak interaktív szemináriumokat, mint a Coca-Cola, az Unilever, vagy az internet atyja, Vint Cerf.

Az ENSZ Menekültügyi Főbizottsága (UNCHR) szerint egy fiatal menekült átlagosan 17 évet tölt távol otthonától. Rengeteg gyermek születik és nő fel a táborok zárt környezetében, ahol szinte alig kerül kapcsolatba a külvilággal, és nincs esélye arra, hogy hozzáférjen a minőségi oktatáshoz. A "Vezetői Leckék"' a Vodafone Alapítvány és az UNCHR Instant Network Schools programjának része, amelynek keretében az Alapítvány táblagépeket juttat el a kongói, tanzániai és kenyai menekülttáborokban lévő iskolák számára, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy a tanórákon a gyermekek kapcsolatba lépjenek különféle neves szakértőkkel.

A programban olyan üzleti vezetők és hírességek tartottak interaktív szemináriumokat a gyermekeknek, mint Sir Martin Sorrell, a Wire and Plastic Products vezérigazgatója, Muhtar Kent, a Coca-Cola elnöke és vezérigazgatója, Paul Polman, az Unilever vezérigazgatója, Lisa Milroy művésznő, valamint az amerikai informatikus Vint Cerf, az internet egyik alapítója és úttörője.

A Vodafone Alapítvány Instant Network Schools program a becslések szerint 2016 végéig 62 ezer gyermek és fiatal oktatását segíti majd. A Vodafone Alapítvány elkötelezett a UN Women HeforShe programja iránt, így különös hangsúlyt fektet a menekült státuszban lévő fiatal lányok oktatására. Mindez 2020-ig potenciálisan 3 millió fiatalt is érinthet.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2018-ról 2019-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2018-hoz képest

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2018-hoz képest

Körülbelül a 2018-as szinten marad

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!