mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Tóth Gábor
Geometry Global
CEO


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Családi programmal jön a Minimax
2016-04-29 10:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Minimax Gyerekhajón utazik Pici Cica és Maci Kutya is, így a gyerekek nem csak teljes életnagyságukban találkozhatnak kedvenceikkel, de közös fotót is készíthetnek velük.

A Budapesti Minimax Gyerekhajó május 8-án fut ki először, a Batthyány térről. A hajón utazik Pici Cica és Maci Kutya is, így a gyerekek nem csak teljes életnagyságukban találkozhatnak kedvenceikkel, de közös fotót is készíthetnek velük.

A Minimax Gyerekhajón minden korosztály megtalálja azt az elfoglaltságot, amiben a leginkább örömét leli. A legkisebbeket, a babákat, a külön számukra kialakított részben játszószőnyeg, színes, biztonságos egyben kreatív játékok várják. A könyvsarokban a nagyobbak nem csak mese- és ismeretterjesztő könyveket olvashatnak, lapozhatnak, de kifestőket színezhetnek, rajzolhatnak is. A Minimax Gyerekhajón a szülőkről sem feledkeznek meg az "anyuka-apuka megőrzőben" többek közt felnőtteknek szóló magazinokkal, logikai játékokkal szórakozhatnak.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!