mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Fehér Marton
Fehér Márton
Online Marketing Akadémia
Tréner, Google-szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Beltéri reklámfelületeivel állt jó ügy mellé a MOM Park
2016-05-13 09:13 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sokan nem rendelkeznek az adóbevallás során az egyszázalékukról. A MOM Park és a NIOK Alapítvány az adakozás fontosságára hívja fel a figyelmet.

A MOM Park Galéria ismét egy jó ügy mellé állt: a májusi adóbevallási határidő apropóján az 1%-ról való rendelkezés fontosságát hangsúlyozzák. Különböző területeken működő alapítványokat mutatnak be, hogy mindenki megtalálhassa a szívéhez közel álló civil szervezetet.

"A kezdetektől fontos célunk volt, hogy az üzletház falain belül a vásárlás és a kikapcsolódás mellett foglalkozzunk komolyabb kérdésekkel is, a jótékonykodással pedig kiemelten. A megújult MOM Park Galériával a célunk egy olyan közösségi tér létrehozása volt, ami a rohanó mindennapokban felüdülést jelent a vásárlóink számára, egyúttal pedig jó ügyekre irányítja a figyelmüket. Hiszünk benne, hogy segíteni közös ügyünk és látogatóinkkal együtt még nagyobb eredményeket érhetünk el" - nyilatkozta Szegedi Anna, a MOM Park Marketing és PR vezetője.

A kiállítás létrejöttében a NIOK Alapítvány is közreműködött, akik több, mint 20 éve dolgoznak azért, hogy a civil szervezetek megerősödjenek az értékteremtésben, és mindezt hatékonyan, fenntartható módon, átláthatóan tehessék.

"Ahhoz, hogy a civil szervezetek igazán nagy dolgokat valósíthassanak meg, szükségük van az 1%-ról nyilatkozókra, az adományozókra és olyan vállalati támogatókra is, mint a MOM Park. Az anyagi segítség mellett természetesen az is rendkívül sokat jelent a nonprofit szervezetek számára, ha a támogató vállalat helyzetéből, szaktudásából adódó kreatív megoldásokat, felületeket, szolgáltatásokat biztosít" - mondta Gerencsér Balázs, a NIOK Alapítvány igazgatója.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!