mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Ménesi Zsolt
Ménesi Zsolt
Akció-NXS Reklámügynökség Kft. (AKCIÓ 360)
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Applikáción a Vogue
2016-05-17 16:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Sokat kellett rá várni, de megérte: április végétől mobilappon is elérhető a Vogue magazin tartalma.

Az iPhone-os applikáció ötvözi a magazin és a website írásait és kiegészíti egy Snapchat-szerű funkcióval. A felhasználók beállításai szerint egy algoritmus mindenkinek személyre szabottan választja ki és ajánlja a 8 leginkább hozzáillő cikket, vagy egyéb tartalmat.

Az applikáció elindítását nem véletlenül időzítették április 28-ra: akkor volt esedékes a Met Gala, amelyet az Apple szponzorált. A Vogue egyébként sosem volt digitális élharcosnak tekinthető, weblapjuk is csak 2010 óta van. Cathy Boyle, az eMarketer mobil elemzője szerint a Vogue döntése mögött egyértelműen a piaci nyomás áll, a fő versenytársak, mint az Elle, vagy a Harper's Bazaar még régóta jelen vannak az app áruházakban.

A Vogue egyébként egy megfejthetetlen talány a médiapiacon. A print üzletáguk például olyan sikeres, hogy arra az egész iparág irigykedik. Az online olvasók tekintetében a Vogue viszont lemarad a versenytársaktól: februárban 5,3 millióan olvastak vogues tartalmat a neten, míg az Elle 7,4, a Harper's Bazaar pedig 6,3 millió olvasóval büszkélkedhetett - írta a Digiday.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!