mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Az MKB műtárgy-ügye volt a fő hír a pénzügyi sajtóban
2016-05-19 10:07 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Visszaléptek a képzőművészeti gyűjtemény nagy részének MNB-alapítványok felé eladásától. Sajtóértesülések szerint a döntés háttere, hogy a HVG korábban megírta az ügyet.

A múlt héten az MKB döntése került a napirend élére, miután a bank bejelentette: visszalépett képzőművészeti gyűjteménye nagy részének MNB-alapítványok felé eladásától. Sajtóértesülések szerint a döntés háttere, hogy a HVG korábban megírta az ügyet. Az MKB döntése kapcsán a sajtó több alkalommal negatív kontextusban "botrányos műtárgyvásárlásról" írt.

Az OTP sport- és tőzsdei hírei mellett új, OTP Mobil mozi-kampányával, a lakástakarékkal és a május végén lejáró SZÉP kártyákkal kapcsolatosan generált több megjelenést. Negatív cikkei pedig annak köszönhetőek, hogy a bankvezér, Csányi Sándor neve is felmerült az offshore-botrányban.

Az MFB Pontokkal kapcsolatos bejelentése a résztvevő Takarékbanknak, Budapest Banknak és az FHB-nak is több megjelenést hozott. A sajtó a héten is több alkalommal cikkezett róla, hogy heteken belül aláírhatja a kormány az Erste Bank tizenöt százalékos tulajdonrészének megvásárlásáról szóló megállapodást. A CIB megjelenéseinek jó része lakossági megtakarítással kapcsolatos volt, illetve kisvállalati termékeit népszerűsíti.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!