mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hámori Barbara
Hámori Barbara
Content House
vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Magyar zsűritag képviseli Romániát a Cannes Lions-on
2016-05-20 15:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Székely Szabi, a Halcyon Mobile társalapítója képviseli Romániát a Cannes Lions nemzetközi kreatívfesztiválon, Mobile kategóriában.

Székely Szabi, a mobil alkalmazás fejlesztő ügynökség, a Halcyon Mobile társalapítója fogja Romániát képviselni Mobile zsűriként a Cannes Lions fesztiválon.

Szabi jelölése dupla premier: ez az első alkalom, amikor egy romániai jelölt ilyen futurista kategóriában zsűrizhet, mint a Mobile. Másrészt, először esett a választás kolozsvári zsűritagra, megerősítve a kozmopolita egyetemi város hírnevét, mint a digitális kreativitás egyik nemzetközi fővárosa. A fesztivál 63 éves pályafutása során eddig mindössze 4 romániai zsűritag képviselhette Romániát, ehhez adódik hozzá az idei két meghívott, Székely Szabi, valamint egy bukaresti ügynökség kreatív igazgatója.

Székely Szabi az első applikációját 13 évesen fejlesztette, jóval az app store-ok megjelenése előtt. Lázadóbb korszakában kipróbálta magát hackerként is, ez a tapasztalat megtérése után kifejezetten hasznosnak bizonyult szoftverfejlesztői és szaktanácsadói munkájában.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!