mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Petőfi Rádió: sok magyar zene, új műsorok, új szlogen
2016-05-27 18:02 [MTI + Mediainfo.hu]

Hangsúlyos szerepet kap a jövőben is a magyar zene a Petőfi Rádióban, amely új szlogennel, új műsorokkal és műsorvezetőkkel jelentkezik hétfőtől - mondta Pető Zoltán főszerkesztő.

Elmondása szerint hónapokkal ezelőtt indult a megújulás, amely most "csúcsosodik ki" az arculat frissítésével.

Pető Zoltán hangsúlyozta, hogy a Petőfi Rádió magyar zenei kínálata tovább bővül: vasárnaponként ötórás műsorfolyamot szentelnek a magyar zenének, és minden este lesz műsor, amely erre a területre fókuszál.

"A Petőfi mindig is a magyar zene otthona volt, és ez a jövőben sem fog változni" - mondta. Úgy fogalmazott, a Petőfi Rádió a magyar zene "nagyszínpada". Megjegyezte: jó a kapcsolatuk a hazai zenészekkel, előadókkal, és ez a jövőben még hangsúlyosabb lesz.

A főszerkesztő az MTI-nek elmondta azt is, hogy erősíteni kívánják a rádió interaktivitását, több olyan műsoruk lesz, amelybe a hallgatók bekapcsolódhatnak. A műsorok ezentúl még inkább igazodnak a hallgatók életritmusához - tette hozzá.

Pető Zoltán kitért arra is, hogy elindítanak egy új platformot a Petőfi Live-on, ahová bárki feltöltheti a zenéjét.

Közölte továbbá: az amerikai Billboard szaklap "trendinek és fiatalosnak" nevezte a Petőfi Rádiót, amelynek szlogenje hétfőtől "Az életed ritmusa" lesz.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!