mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Gyerekeknek szóló pályázatot ír ki a Cartoon Network
2016-06-03 12:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az egyedi animációs világáról közismert Cartoon Network csatorna a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén ismét meghirdeti nagyszabású pályázatát, a Cartoon Network Képzeletműhelyt.

A pályázatra ifjú animáció-rajongók, rajztehetségek vagy egyszerűen csak alkotó kedvű, 0-15 éves gyerekek műveit várják rajz, képes forgatókönyv, animáció, film kategóriában.

A 2016. augusztus 31-ig tartó pályázat három kategóriájának összesen kilenc hazai nyertese komoly díjakkal gazdagodhat: a kategória győztesek művei megjelennek a Cartoon Network csatornán, a második helyezett művek a BOOKR Kids mesetableteken, illetve mind a kilenc győztes mű alkotója nyer egy-egy ilyen tabletet.

Tavaly összesen 1670 pályamű érkezett, ami a hazai csatorna életében egyedülálló eredmény. A Cartoon Network, ez alkalomból készült nagyszabású és színvonalas szórakoztató-edukációs mini oldalán tippek és ötletek, animációs műhelytitkok, érdekességek, klipek, játékok, játékos feladatok segítik a fiatal alkotókat munkájuk során, illetve azok, akik csupán érdeklődnek, olyan szórakoztató platformon nyernek betekintést az animáció világába, amely komplexitásával és játékosságával a - legifjabbaktól az idősebb animáció rajongókig - mindenki számára élvezetes és tanulságos időtöltést nyújt.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!