mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Margón minden író headliner
2016-06-06 13:08 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A kortárs kultúra legfrissebb lenyomatait sorakoztatja fel a hatodik Margó Irodalmi Fesztivál június 8-12. között.

A Bookline, a Főváros és az Aegon Irodalmi Díj támogatásával megvalósuló Margó Irodalmi Fesztivál ma már a főváros kultúrkavalkádjának egyik meghatározó eseménysorozata friss könyvmegjelenésekkel (Bartók Imre, Csányi Vilmos, Darvasi László, Závada Pál), rendhagyó színpadi produkciókkal, mint a Grecsó testvérek összművészeti estje vagy Hámori Gabriella Gyarmati Fanniról szóló monodrámája, a Kassák-verseket feldolgozó Harcsa Veronika koncertje vagy a Pegazusok Nem Léteznek fellépése.

"A Margót gyerekünkként szeretjük. A hat éves Margó megállja a helyét a nyári könyvünnepek sorában önálló irodalmi, olvasást népszerűsítő eseménnyé nőtte ki magát" - mondta Sándor Gabriella, a Libri-Bookline Nyrt. marketing igazgatója.

"Budapest Főváros Önkormányzata hálás a Margó megálmodóinak a fesztivál életre hívásáért, hiszen pont azt adta a város irodalomhoz fűződő viszonyához, amelyre igazán szüksége volt: lendületet" - nyilatkozta Szalay-Bobrovniczky Alexandra, humán főpolgármester-helyettes.

"Negyedik éve működünk együtt a Margóval: itt van a mindenkori Aegon-díjas, idén Oravecz Imre első pódiumbeszélgetése, döntőseinket egészestés filmben mutatjuk be, illetve korábbi és leendő jelöltjeink is fellépnek a fesztiválon" - Drevenka Edit, az Aegon Magyarország Zrt. PR-igazgatója.

A Margón hagyományosan a legfrissebb kortárs magyar irodalom legjavát mutatják be és kiemelt műsorsávot kap a költészet.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!