mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújul az Otthonok&Megoldások márkamagazin
2016-06-17 10:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Új fejezet indult a Fundamenta-Lakáskassza és a Marquard Media együttműködésében.

A Marquard Media 2015 augusztusában nyerte el a Fundamenta-Lakáskassza tartalomgyártási tenderét, és azóta a kiadó gondozásában jelenik meg az Otthonok&Megoldások negyedéves márkamagazin, valamint a most megújult www.otthonokesmegoldasok.hu weboldal is.

Az Otthonok&Megoldások otthonteremtő magazin és az azt kiegészítő online felület Fundamenta lakásszámlával megvalósítható lakberendezési, felújítási és design tippeket ad.

"A Marquard Content Studio a magazin és az online felületre vonatkozó teljes körű tartalomgyártásért és az előállított tartalmak menedzseléséért is felel. A divízió a tartalom mellett a holisztikus rálátás (create&design, distribute&connect, research&analyze) módszerével is segíti az Otthonok&Megoldások által képviselt értékek megvalósulását, a fogyasztói lojalitás növekedését" - mondta Pastyik Renáta, a Content Studio vezetője.

"Az Otthonok&Megoldások megfelelő platformot biztosít arra, hogy a márka által kínált értékeket közvetítsük a fogyasztók felé, miközben ők inspirálódnak, hasznos és érdekes ismeretekkel gyarapodnak" -nyilatkozta az együttműködésről Böröczi Péter a Fundamenta-Lakáskassza marketing vezetője.

"Az www.otthonokesmegoldasok.hu oldal június 1-jével teljes körű dizájnváltáson esett át" - mondja Lencsés Dávid, az új site tervezését és fejlesztését végző Marquard Digital Services vezetője, a kiadó digitális igazgatója.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!