mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Filmes tábor a Da Vinci Learning - UPC párossal
2016-06-28 15:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Közép-Kelet-Európa legnagyobb filmes élményközpontja 2016 nyarán immár negyedik alkalommal várja a filmkészítés iránt lelkesedőket.

3 turnusban indul a 8-14 éves gyermekek számára tervezett tábor, ahol idén először a Da Vinci Learning ismeretterjesztő csatorna külön programnappal várja az érkezőket.

A nappali filmes tábor a filmforgatások minden kulisszatitkába betekintést nyújt, s az alapoktól egészen a legizgalmasabb részletekig ismerteti meg a résztvevőkkel a filmkészítés folyamatát. Kikből áll egy filmes stáb? Mit csinál a hangmérnök? Mi a szerepe a díszlettervezőnek? A gyerekek megismerik a hangstúdiót és hangutómunkát, eredeti díszletek között barangolnak, kaszkadőr gyakorlatokon vesznek részt, s nem utolsó sorban filmet is forgatnak a stúdió híres a New York utcájában. A filmkészítés teljes folyamata feltárul az öt nap során, az ötlettől a megvalósulásig. A programokat a Korda Stúdió filmes szakemberei és a Filmpark animátorai vezetik.

A Da Vinci Learning tv-csatorna idén először a tábor részeként egész napos workshopot tart, ahol ismeretterjesztő filmekkel és filmkészítési gyakorlattal várja a táborozókat, a UPC Magyarországgal együttműködésben. A résztvevők a televíziós műfajokkal és a filmtrükkök világával ismerkedhetnek meg, a gyerekek pedig saját Da Vinci Learning tévéműsort is készíthetnek. A programnap a UPC Magyarországgal együttműködésben valósul meg, vezetője Monory-Mész András filmrendező. 10 résztvevő a UPC támogatásával vehet részt a táborban, a facebookon indított kvízjáték nyerteseként.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!