mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Berkes Péter
Dr. Berkes Péter
Ambitious Group
Stratégiai igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Meghosszabbított pályázati határidő a Fenntarthatósági sajtódíjra
2016-07-01 13:29 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub sajtódíj-pályázatára meghosszabbított határidővel, 2016. július 15-ig lehet pályázni.

A pályázat révén lehetőség nyílik azon témáknak a kiemelésére, amelyek segítségével aktív figyelem fordulhat a társadalmi gondolkodás erősítésének fontosságára és a média szerepvállalására. Célja, hogy azon újságírók, szerkesztők, és bloggereket beküldött sajtótermékeit díjazza, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak akár személyes sorsfordító történetek, akár a Föld egészét érintő témák feldolgozásával.

Pályázni három kategóriában lehet, kategóriánként 500 ezer forintos díjazás mellett. Az "Alulnézet" kategóriában egyéni vagy kisebb közösségeket érintő anyagokkal, a "Nagylátószög" kategóriában társadalmi, környezeti, gazdasági jelenségekről szóló, zöld innovációs és edukációs összeállításokkal, míg az "e-világ" kategóriában a digitális edukációról, felzárkóztatásról, digitális írástudásról és netikettről vagy akár a virtuális világ felhasználóit - elsősorban a gyerekeket - érintő tartalmakkal lehet indulni. A pályázatra 2015. július 1. - 2016. július 1. között megjelent anyagokat várja a szakmai zsűri. A pályázat meghosszabbított határideje 2016. július 15., péntek 12:00, a díjak átadására a 9. Fenntarthatósági Napon kerül sor, szeptember 24-én.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!