mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Dr. Eszes Tamás, főiskolai tanár...
Dr. Eszes István
Budapesti Gazdasági Főiskola
főiskolai tanár


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
LogMeIn - GoTo összeolvadás
2016-07-28 11:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A LogMeIn és a Citrix Systems bejelentette, hogy a két vállalat végleges összeolvadási megállapodást kötött.

Az ügylet során a LogMeIn a Citrix GoTo ágával egyesül egy fordított Morris Trust pénzügyi művelet eredményeként. A tranzakció értéke megközelítőleg 1,8 milliárd dollár (512,5 milliárd forint), a kibocsátandó részvények és a LogMeIn 2016. július 25-i 65,31 dolláros záró ára alapján.

A GoTo termékcsalád a kis- és középvállalkozások számára nyújt együttműködési kommunikációs megoldásokat, olyan termékek által, mint például a GoToAssist, GoToMeeting, GoToMyPC, GoToTraining, GoToWebinar, Grasshopper és az OpenVoice.

A LogMeIn, amely a felhő alapú kapcsolódás egyik szolgáltatója, rövid idő alatt több millió felhasználót és többezer vezető vállalatot vonzott termékeivel, melyek többek között a join.me, LastPass, LogMeIn Rescue és a BoldChat néven ismertek.

Bill Wagner, a LogMeIn elnök-vezérigazgatója, aki elnökként és vezérigazgatóként vezeti majd az egyesített vállalatot, így nyilatkozott: "Rendkívül izgatottan várjuk az összeolvadást, amely vásárlóink, embereink és részvényeseink számára is határozottan előnyös. Mindkét vállalatban profi munkatársak dolgoznak, akik elkötelezték magukat a könnyen használható szoftver fejlesztése mellett, amelynek segítségével könnyebben kapcsolatba léphetünk az emberekkel, eszközökkel, applikációkkal és termékekkel. Az egyesült vállalat megnövekedett mérete hozzásegít az innováció felgyorsításához és a részvényeseink számára kedvező pénzügyi eredményeket fog eredményezni."Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!