mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Erős Attila (Fotó: Köő Adrienn)
Erős Attila
Fastbridge
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tovább gyarapodik a Bild-család
2016-08-08 12:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Bild is két kerékre szál. Augusztus 31-én jelenik meg Németországban a Bike Bild első száma.

Külön újsággal igyekszik megszólítani a németországi biciklistákat a Bild - írta a W&V. Nem véletlenül, a szakportál szerint 72 millió kerékpár van a német emberek tulajdonában. Az anyavállalatnál, az Axel Springernél optimisták: az első szám rögtön 200 ezer példányban fog megjelenni. 2017-re négy számot terveznek.

A lapot a "Bike Bild, élmény a kerékpáron, Németország elsőszámú bringás magazinja" szlogennel reklámozzák majd. "Ez lesz az első olyan magazin, amely a biciklik minden válfaját egyforma fontossággal kezeli, egyedül a nagyon trendi e-bicikliket emeljük majd ki egy kicsit" - mondta Christian Steiger főszerkesztő.

"A Bike Bild logikus portfólióbővítés egy növekvő szegmens irányába. Ráadásul ez az irányvonal illeszkedik a fő kompetenciáinkhoz. Ezek a tesztelés, a sport, a mobilitás és a technológia. Nagy lehetőségeket látunk ezen a piacon" - nyilatkozta Hans H. Hamer, az Axel Springer autó/computer/sport részlegének vezetője. A lapcsalád legutóbbi két hasonló "spinoffja" a lakókocsikkal foglakozó Auto Bild Reisemobil és a számos terméket összehasonlító Testbild voltak.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!