mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakfalvi Lívia
Lakfalvi Lívia
VIVA! Promóció
ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A GroupM-től érkezik az IPG új régiós vezetője
2016-08-12 09:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Caroline Foster Kenny a WPP's GroupM csoportjától érkezik, ahol csaknem 15 évig nemzetközi ügyfélkapcsolatok építésével és fejlesztésével foglalkozott.

Henry Tajer, az IPG Mediabrands globális vezérigazgatója augusztus 9-én jelentette be Caroline Foster Kenny kinevezését, mint az IPG Mediabrands Európáért, Afrikáért és a Közel-Keletért (EMEA) felelős vezérigazgatóját, 2017. januárjától kezdődően. Foster Kenny több mint 25 éves, a marketingkommunikáció valamennyi területén átívelő nemzetközi ügyfélvezetési és üzleti tapasztalattal rendelkezik.

Caroline Foster Kenny a WPP's GroupM csoportjától érkezik, ahol csaknem 15 évig nemzetközi ügyfélkapcsolatok építésével és fejlesztésével foglalkozott, legutolsó pozíciójában 2010-től mint az MEC globális ügyfélkapcsolati vezérigazgatója (Global Chief Client Officer). Ebben a szerepében az MEC top 30 globális ügyfelét és ügyfélkapcsolatát felügyelte.

"A karrierem legnagyobb részében ügyfélközpontú megoldások létrehozásával foglalkoztam, és arra a lehetőségre nem mondhattam nemet, hogy az IPG Mediabrands új és meglévő ügyfeleinél építsem ezt tovább a szakma néhány kiemelkedő tehetségével együtt" - mondta Foster Kenny. "Ahogy ügyfeleink üzleti környezete, úgy a mi iparágunk is szélsebesen átalakul, és nagyon várom, hogy ezt az átalakulást arra vállalkozó szellemű, tudásközpontú és dinamikus kultúrára építve vezethessem, amit Henry és a nemzetközi vezetés létrehozott a Mediabrandsnél."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!