mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Deák Gábor
Deák Gábor
Honvédelmi Minisztérium Elektronikai, Logisztikai és Vagyonkezelő Zrt.
marketing és kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A GroupM-től érkezik az IPG új régiós vezetője
2016-08-12 09:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Caroline Foster Kenny a WPP's GroupM csoportjától érkezik, ahol csaknem 15 évig nemzetközi ügyfélkapcsolatok építésével és fejlesztésével foglalkozott.

Henry Tajer, az IPG Mediabrands globális vezérigazgatója augusztus 9-én jelentette be Caroline Foster Kenny kinevezését, mint az IPG Mediabrands Európáért, Afrikáért és a Közel-Keletért (EMEA) felelős vezérigazgatóját, 2017. januárjától kezdődően. Foster Kenny több mint 25 éves, a marketingkommunikáció valamennyi területén átívelő nemzetközi ügyfélvezetési és üzleti tapasztalattal rendelkezik.

Caroline Foster Kenny a WPP's GroupM csoportjától érkezik, ahol csaknem 15 évig nemzetközi ügyfélkapcsolatok építésével és fejlesztésével foglalkozott, legutolsó pozíciójában 2010-től mint az MEC globális ügyfélkapcsolati vezérigazgatója (Global Chief Client Officer). Ebben a szerepében az MEC top 30 globális ügyfelét és ügyfélkapcsolatát felügyelte.

"A karrierem legnagyobb részében ügyfélközpontú megoldások létrehozásával foglalkoztam, és arra a lehetőségre nem mondhattam nemet, hogy az IPG Mediabrands új és meglévő ügyfeleinél építsem ezt tovább a szakma néhány kiemelkedő tehetségével együtt" - mondta Foster Kenny. "Ahogy ügyfeleink üzleti környezete, úgy a mi iparágunk is szélsebesen átalakul, és nagyon várom, hogy ezt az átalakulást arra vállalkozó szellemű, tudásközpontú és dinamikus kultúrára építve vezethessem, amit Henry és a nemzetközi vezetés létrehozott a Mediabrandsnél."


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

SMART (2019. április 2)

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!