mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Lakner Bertold
Lakner Bertold
neo
kreatívigazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány kampánya
2016-08-16 08:05 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány adományozási kampányt indított a I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára orvosi, életmentő műszerekért.

A Semmelweis Egyetem I. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán működő "A korszerű szülészetért és nőgyógyászatért Alapítvány" célja a szülészet-nőgyógyászat, a neonatológia és a szülészeti genetika művelésének támogatása.

A Klinika az ország legrégebbi és legnagyobb betegforgalmú szülészeti-nőgyógyászati intézménye. Évente több mint 500 koraszülöttet segítenek a világra, melyek között az 1500 gr-nál kisebb súlyúak aránya 40%, azaz közel 200 igen kis súlyú gyermek születik a Klinikán. Ez az arány a hazai statisztikai adatokra kivetítve 13%-ot jelent.

A Korszerű Szülészetért és Nőgyógyászatért Alapítvány rendszeresen támogatja a Klinika szakmai munkáját, hozzájárul a korszerűbb és jobb betegellátáshoz. Az elmúlt években a nagy forgalmú intézetben a felgyorsult amortizáció miatt olykor nehézséget jelent az elhasználódott műszerek, eszközök, szülőágyak pótlása.

Óriási segítséget jelentene számukra, ha bárki támogatna munkájukat. Jelenleg három altatógépre, hét szülőágyra, tíz CTG készülékre, újraélesztő asztalra, egy közepes teljesítményű ultrahang készülékre és laparoszkópos eszközök pótlására lenne szükségük.

Telefonhívással - 13600 telefonszámmal vagy SMS - 15 kód (szöveghez) küldésével lehet támogatni munkájukat.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!