mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Elindult a virtualfutok.hu
2016-09-02 11:11 [MTI + Mediainfo.hu]

A jótékonysági futóversenyek új platformja indult el virtuálfutók címmel.

Gábor Bence és Ferge István alapítók - mindketten többszörös maraton- és ironman-teljesítők - olyan virtuális futóversenyt szerveznek, mely a sport mellett jótékonyságra ösztönzi a futókat és a támogató cégeket.

A virtualfutok.hu olyan versenysorozatot kínál, melynek távjai egy adott időszakon belül a világ bármely pontján teljesíthetők. Ehhez nem kell egy adott helyszínen megjelenni, nem kell közös rajtidőponthoz alkalmazkodni. Emellett fontos, hogy aki a honlap valamelyik futamán részt vesz, nem csak önmagért küzd. Minden nevező három karitatív szervezet közül választja ki, hogy a nevezési díja egy részével melyik szervezetet támogatja. A nyitófutam szeptember 16-18-án lesz.

Aki részt szeretne részt venni a versenyen, az oldalon benevezhet a választott távra, vagyis negyed-, nyolcad- vagy félmaratonra. Bármilyen okostelefonos futóalkalmazással rögzíti futását, majd annak linkjét vagy képernyőfotóját feltölti a honlapra. Az eredményhirdetés után minden teljesítő postán kapja meg befutócsomagját, ami egyedi pólót, befutóérmet és egyéb ajándékokat tartalmaz.

Aki a nyitófutamon részt vesz, támogathatja a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt, a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot és az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt.

A versenysorozat fővédnöke Bogár János, Magyarország egyik legeredményesebb ultramaratoni futója, az egyetlen magyar férfi, aki megnyerte az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres Spartathlont. A szervezők gondoltak a kerekesszékes indulókra is: a Cofidis Magyarország azzal támogatja őket, hogy az első negyven versenyzőnek nem kell nevezési díjat fizetnie.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön szerint hogyan alakul a magyar reklámpiac 2022-ről 2023-ra?

Több mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Kevesebb mint 5 százalékkal növekszik 2022-hez képest

Körülbelül a 2022-es szinten marad

Kevesebb mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Több mint 5 százalékkal csökken 2022-hez képest

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!