mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Maczelka Márk
Maczelka Márk
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
kommunikációs vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Rakott káposztával ünnepelt az Uber
2016-09-07 13:01 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Ingyen rakott káposztával ünnepelték, hogy Kolozsvár immár a második helyszín, ahol az UberX elérhető Romániában.

Az Uber nemrégiben indította el szolgáltatását Kolozsváron, amely az egyik legsikeresebb indulásnak bizonyult a közép-kelet-európai régióban. Kedden ingyen rakott káposztával ünnepelték, hogy a város immár a második helyszín, ahol az UberX elérhető Romániában.

Az Uber felhasználói a városban 12 és 14 óra között rendelhettek ebédet az alkalmazással. A Kolozsvár szimbólumává vált rakott káposztát a Varzari étteremben készítették, amelyet az Uber a rendelés után ingyen szállított ki a felhasználóknak.

"A Varzari az egyik legkedveltebb étterem a városban, a helyiek és a turisták körében egyaránt népszerű. Az akcióval méltó módon szerettük volna megünnepelni, hogy Bukarest után már Kolozsváron is elérhető az UberX-szolgáltatás" - magyarázta Irina Scarlat, az Uber romániai marketing menedzsere.

Az UberX-szolgáltatás 2015-ben indult Bukarestben, idén augusztustól pedig már Kolozsváron is elérhető. Az első héten négyszer annyian igényelték a szolgáltatást, mint az Európa egyik legnépszerűbb turistacélpontjának számító Prágában. Kolozsváron az Uber díja kilométerenként 1.7 lej (kb. 118 Ft). Az új felhasználóknak az első út 40 lejig (kb. 3000 Ft) ingyenes.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!