mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Közösen szórakoztat a Da Vinci és a Telekom
2016-09-07 16:06 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Játékos foglalkozások, díjnyertes televízió műsorok, kalandok sötétedés után - ez a Da Vinci pizsamaparti, mely a csatorna és a szolgáltató együttműködése révén most minden Telekom előfizető számára elérhető.

A Da Vinci Pizsamapartin a 7-13 éves gyermekek különleges élményeken keresztül, éjszaka, zárás után ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó érdekes tematikákkal. A Telekom támogatásával 3 budapesti és 4 vidéki helyszínen összesen 7 alkalommal élhetik át a gyerekek az éjszakai élményt. Szeptember 5-15. között lehet kitölteni a Telekom weboldalán található kvízt, s a helyes megfejtők között sorsoljuk ki a Da Vinci pizsamaparti jegyeket.

"A Telekom a legnagyobb partnerünk Magyarországon" - mondja Ferdinand Habsburg, a csatorna ügyvezető igazgatója. "Örülünk neki, hogy meglátták a programban rejlő értékeket, s támogatják az ismeretterjesztő programsorozatot, mely így egész hónapos fesztivállá bővül október folyamán" - tette hozzá.

A program állandó elemei minden helyszínen az éjszakai kalandtúra, az adott intézmény tematikus felfedezése, és a Da Vinci Learning élményóra, ami filmvetítésből és kapcsolódó programból áll.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!