mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Pakots Zsolt
Pakots Zsolt
Advenio Zrt., HírTV Zrt., Lánchíd Rádió Kft.
vezérigazgató, gyártási igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tudományos magazint indít az InfoRádió az Akadémiával
2016-09-12 14:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

"Szigma - a holnap világa" címmel tudományos magazinműsor indul szeptember 13-án, kedden a 19 órai hírek után az InfoRádióban a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával.

A félórás adásokban a hallgatók első kézből kapnak tájékoztatást azokról a legfrissebb kutatási eredményekről, felfedezésekről, fejlesztésekről, amelyek ma vagy holnap megváltoztatják az életünket, és mindazt, amit a világról gondolunk.

Lovász László, az MTA elnöke az induló műsorral kapcsolatban az InfoRádiónak elmondta: "a XXI. században egyre nagyobb mértékben nő a tudomány mindennapi életünkre gyakorolt befolyása. A nagyközönség ugyanakkor egyre kevésbé érti a tudományban zajló kutatásokat, folyamatokat. Az Akadémia ezért is szeretné minél szélesebb körben bemutatni, hogy mivel foglalkozik a tudomány, és azt, hogy a tudományos eredmények hogyan befolyásolják mindennapjainkat."

Az InfoRádió műsorfolyamában mindig nagy figyelmet szentelt a tudomány legfrissebb, legérdekesebb felfedezéseinek. A most induló műsorban a hallgatók a legmagasabb szakmai színvonalon, de mégis közérthetően hallhatnak a hazai és a nemzetközi tudományos élet aktualitásairól.

A szeptember 13-án induló, kiemelt időben, az InfoRádió zászlóshajójának számító Aréna című műsor után adásba kerülő heti magazin keddenként jelentkezik az InfoRádióban.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!