mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Ihász Ingrid (Rabbit)
MEC
digitális vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Tudományos magazint indít az InfoRádió az Akadémiával
2016-09-12 14:04 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

"Szigma - a holnap világa" címmel tudományos magazinműsor indul szeptember 13-án, kedden a 19 órai hírek után az InfoRádióban a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával.

A félórás adásokban a hallgatók első kézből kapnak tájékoztatást azokról a legfrissebb kutatási eredményekről, felfedezésekről, fejlesztésekről, amelyek ma vagy holnap megváltoztatják az életünket, és mindazt, amit a világról gondolunk.

Lovász László, az MTA elnöke az induló műsorral kapcsolatban az InfoRádiónak elmondta: "a XXI. században egyre nagyobb mértékben nő a tudomány mindennapi életünkre gyakorolt befolyása. A nagyközönség ugyanakkor egyre kevésbé érti a tudományban zajló kutatásokat, folyamatokat. Az Akadémia ezért is szeretné minél szélesebb körben bemutatni, hogy mivel foglalkozik a tudomány, és azt, hogy a tudományos eredmények hogyan befolyásolják mindennapjainkat."

Az InfoRádió műsorfolyamában mindig nagy figyelmet szentelt a tudomány legfrissebb, legérdekesebb felfedezéseinek. A most induló műsorban a hallgatók a legmagasabb szakmai színvonalon, de mégis közérthetően hallhatnak a hazai és a nemzetközi tudományos élet aktualitásairól.

A szeptember 13-án induló, kiemelt időben, az InfoRádió zászlóshajójának számító Aréna című műsor után adásba kerülő heti magazin keddenként jelentkezik az InfoRádióban.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. november 20-21.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

IT Manager
[2019-08-06]
Projektmenedzser
[2019-08-06]
tovább  
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!