mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Kosár Zoltán
Kosár Zoltán
Media Balance Kft.
értékesítési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
T-Mobile Magyarország: új MMS tartalmakkal REG
2004-05-19 09:47 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A mobilszolgáltató három új infoMMS tartalomszolgáltatást indít útjára.

A júniusban kezdődő 2004-es portugáliai Labdarúgó Európabajnokság, az EURO 2004 főtámogatója a T-Mobile, így a nemzetközi mobilcég a már most előfizethető Foci infoMMS-ben naprakész érdekességekkel és információkkal szolgál a labdarúgás kedvelőinek. A Foci kategóriára regisztrálva az EURO 2004 kezdetéig naponta egy, a sportesemény idején pedig a legszebb gólokról, legérdekesebb pillanatokról MMS-ben értesülhetnek a T-Mobile magyarországi ügyfelei.

Elsőként a legnagyobb hazai mobilcégnél fizethető elő képes tudósítás rádióműsorról és a társaság közel 400 ezer, multimédiás készülékkel rendelkező ügyfele ezentúl hetente 3-4 alkalommal a Sláger Rádió Bumeráng című reggeli műsoráról szóló híreket kaphat mobiljára.

A "kis színesek", bulvár témák iránt érdeklődők igényeit igyekszik kielégíteni a most induló Bulvár infoMMS. Az új kategória előfizetésével hetente 3 alkalommal a következő nap címlap sztorijáról érkezik exkluzív képes beszámoló a mobiltelefonra.

A T-Mobile jelenleg több mint 50 infoSMS, 14 infoMMS kategóriával és a WAP-portáljának közel 10 ezer oldalnyi tartalmával áll az előfizetők rendelkezésére.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!