mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
dr. Bíró Péter
dr. Bíró Péter
Marketing tanácsadó, oktató, igazságügyi szakértő


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Egész októberben Da Vinci pizsamaparti fesztivál
2016-09-29 18:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Október folyamán 7 egymást követő pizsamapartit rendez a Da Vinci Learning csatorna. Játékos foglalkozások, díjnyertes televízió műsorok, kalandok sötétedés után - erről szól a program.

Az októberi fesztiválhoz új helyszínek is csatlakoznak: a Sárospataki Rákóczi Vár, a pécsi Zsolnay negyed Planetáriuma és a Budakeszi Vadaspark. Az eseménysorozat a Telekom támogatásával valósul meg.

A Da Vinci Learning oktatási csatorna a szórakoztató és egyedi tanulást különleges helyszíneken megrendezett pizsamapartikon hozza el a gyerekek számára. A Da Vinci Pizsamaparti olyan egyedülálló program, ahol a 7-13 éves gyermekek különleges élményeken keresztül ismerkednek meg a helyszínekhez kapcsolódó érdekes tematikákkal.

A Da Vinci pizsamaparti fesztiválon három új helyszín is vendégül látja éjszakára zárás után a gyerekeket. A Budakeszi Vadasparkban az éjjeli erdő lakóit izgalmas éjszaki kirándulás során ismerik meg a résztvevők, állati meglepetések és állati ügyességi próbák várják őket.

A pécsi Planetáriumban a csillagok és bolygók világával ismerkedhetnek az ottalvós programon a pizsamás résztvevők. A gyerekek látványos planetáriumi bemutatón vesznek részt, valamint egyszerű csillagászati eszközöket is készítenek, majd izgalmas zseblámpás felfedező túrán vadászhatnak meteoritra.

A Sárospataki Rákóczi Várban felejthetetlen éjszakai kalandok és történelmi hétpróba várja a felfedezőket. Megtudhatják, hová vezetnek a kémlelőfolyosók, kinyílik-e a koporsófedél, üzeneteket fejthetnek a 16-17. századból és megkereshetik a Vörös-torony kincsét. A szervezők reményei szerint az új helyszíneken a fesztivál után is rendeznek majd pizsamapartikat.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!