mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Brindza Gábor
Brindza Gábor
Madhouse
Termékfejlesztési igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megújult a Spektrum és a Spektrum Home arculata
2016-10-10 12:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Október 1-től megújult arculattal jelentkezik a Spektrum és a Spektrum Home. A jól ismert logók, színek és betűtípusok változatlanok, de a korábbi grafikus stílust egy sokkal dinamikusabb megjelenés váltotta fel.

A Spektrum és a Spektrum Home 2010 óta változatlan arculatát frissítette fel őszre. A két ismeretterjesztő csatorna október 1-től már a megújult, modernebb külsővel jelentkezik. Az elsődleges arculati elemeket - logók, színek és betűtípusok - megőrizték, de a másodlagos elemek mind megújultak: az új arculat stílusában, így a műsorszámok és reklámok előtt, után, az úgynevezett "identekben" is a csatornák gerincét alkotó tematikák köszönnek vissza.

A Spektrumon vízből, ködből és lángokból rajzolódnak ki különböző, jellegzetes alakok. A természetfilmeket ezentúl egy cápa, máskor egy bika, a tudományos témájú műsorok egy rakétakilövés, illetve egy laboratórium, a történelmi dokumentumfilmeket egy légi harcjelenet, vagy egy harcos alakja kíséri.

A Spektrum Home csatornán ehhez hasonlóan a lakberendezéssel kapcsolatos témákat is különböző identek vezetik fel: egy festékes vödör kiborul, a fürdőszobában gumikacsa úszkál, a gyerekszobában kisvasút kanyarog, a régi asztal újjá válik.

Októbertől nem csak a magyar, hanem a cseh Spektrum és Spektrum Home csatornák is a megújult külsővel jelentkeznek majd. A Spektrum legújabb, október 13-án induló saját gyártású műsorát, az "Erőszakos embert" így már a megújult arculat kíséri mind a magyar, mind a cseh csatornán.
Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Media Hungary (2019. május 7-8.)

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!