mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Drevenka Edit
Drevenka Edit
Aegon Magyarország
PR vezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megjelent a Telenor fenntarthatósági jelentése
2016-10-25 18:00 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

A Telenor Magyarország publikálta 2015-ös fenntarthatósági jelentését, melyben a tavaly elért gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósági teljesítményét mutatja be.

A korszerű digitális oktatást segítő Hipersuli program útjára indítása, a gyermekek digitális biztonságát szolgáló oktatóanyag, a korrupciómentes vállalati működés ösztönzése nem csak a munkavállalók, hanem a beszállítók körében is - néhány példa azon erőfeszítésekre, amelyekkel a Telenor egy fenntarthatóbb vállalati közeg és társadalom kialakításához igyekszik hozzájárulni. A Telenor Magyarország publikálta 2015-ös fenntarthatósági jelentését, melyben a tavaly elért gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósági teljesítményét mutatja be.

"A Telenornál büszkék vagyunk mindarra, amit a fenntarthatóság terén az elmúlt néhány évben elértünk, és elkötelezettek vagyunk a további fejlődés iránt" - mondta el Vécsei Gábor, a Telenor Magyarország vezető vállalati felelősségvállalás szakértője.

Korrupcióellenes tevékenység

A Telenor alapértéke az átlátható és etikus működés, melyet saját munkavállalóin kívül beszállítói láncának egészében is különböző eszközökkel ösztönöz. A korrupciós kockázatok csökkentése érdekében a Telenor 2015-ben is folytatta a munkavállalók szemléletformálását és tudatosítását - megújult a témához kapcsolódó online ismeretanyag és interaktív workshopokon is lehetőség nyílt a korrupcióval összefüggő dilemmák megvitatására. A vállalat szállítói körében is szervezett interaktív workshopokat, amelyek nem csak a beszállítók tudatosságának növelésével jártak, hanem közvetlenebb kapcsolattartást és az ellenőrzések során tanúsított bizalommal teli hozzáállást is eredményeztek.

Hipersuli oktatási program

2015 májusában, a Hipersuli pilot program folytatásaként a Telenor útjára indította a Hipersuli Oktatási Programot 1 budapesti és 4 vidéki iskola, összesen 31 tanár és 360 diák részvételével. A kezdeményezés a digitális technológiák iskolai oktatásban történő alkalmazását vizsgálta, azzal a céllal, hogy a mobileszközök és a Hipernet révén segítse a korszerű, digitális oktatás terjedését - a fiatalokat a tanulásban, a pedagógusokat pedig az oktatásban segítse innovatív, eredményesebb módszerekkel.

Tudatos és biztonságos internet oktatás

2015 őszén minden érdeklődő számára elérhetővé vált a Telenor Tudatos Net oktatóanyaga, amelynek legfőbb célja az internethasználat tudatosabbá tétele a fiatalok körében. Ennek érdekében a Telenor önkéntes napján, valamint decemberi kampányának keretében a vállalat 142 munkatársa önkéntes oktatóként összesen 10 iskola 28 osztályának 840 diákja számára tartott biztonságos internet képzést. A kezdeményezés oktatói és hallgatói oldalról is pozitív fogadtatásban részesült, ami jó alapot teremtett a program folytatására.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!