mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English

Sályi Réka
Geometry Global ügynökségi cégcsoport
ügyvezető igazgató


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Visszahozza a Bumm!-t a TV2
2016-11-02 10:10 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Megújult szabályokkal, Till Atilla vezetésével tér vissza hamarosan a TV2 képernyőjére a Bumm!. A kvízműsorban versenybe szálló csapatok nyolc bomba hatástalanítása után akár 20 millió forintot is hazavihetnek.

Megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tér vissza a TV2 képernyőjére a Bumm!. A csapatoknak ezúttal is nyolc darab bombát kell hatástalanítaniuk, de a kvíz show szabályai megváltoztak.

A második évadban is négy fős csapatok igyekeznek a bombákat hatástalanítani, hogy minél nagyobb összeggel térhessenek haza. A csapatkapitány és a hozzá csatlakozó egy-egy játékos akkor gyűjthet csapatának pénzt, ha a rossz válaszokhoz tartozó drótokat elvágják. A megnyerhető összeg egyre nő, ahogy a bombákhoz tartozó válasz-lehetőségek is.

"Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvíz-elemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere, mégis izgalmas a felrobbanó bombáktól, amit magam is kipróbáltam, hogy tudjam, mit is kapnak arcukba a versenyzők" - mesélte Tilla. "Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül. Pörgős, izgalmas játékra számítok" - tette hozzá a műsorvezető, aki kíváncsian várja, kinek sikerül hazavinnie először a 20 millió forintos álom-fődíjat.


Kapcsolódó cikkek:

További hírek:
Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!