mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Szántó Gábor
Szántó Gábor
DDB Reklámügynökség
Head of Innovation and Digital


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Ismét az M4 Sport támogatja az Év sportolója-gálát
2016-11-09 10:13 [MTI + Mediainfo.hu]

Akárcsak legutóbb, az M4 Sport televíziós csatorna támogatja a januári Év sportolója-gálát.

Ezt Héder Barna, közszolgálati sportcsatorna igazgatója jelentette be szerdán az M4 Sportreggeli című műsorában, hangsúlyozva, hogy közvetítési szempontból is rendkívüli év volt az idei.

Szöllősi György, a szervező Magyar Sportújságírók Szövetség (MSÚSZ) elnöke közölte, büszkék az 59 éves hagyományra, ugyanakkor fontos, hogy évről évre látványosabb és élvezetesebb legyen a gála. Ebben segít az M4, amely második éve az esemény partnere. "Két-háromszáz kolléga szokta leadni a szavazatát, de azt szeretnénk, ha az idén ez 300-400-ra emelkedne" - tette hozzá Szöllősi György.

Szabó László, a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) első embere, a gála kreatív producere kifejtette, a rendezvényre január 12-én este kerül sor ismét a Nemzeti Színházban, ahol bizonyos számú jegykontingenst fenntartanak majd az érdeklődőknek is.

Idén január 14-én a férfiaknál Cseh Lászlót, a nőknél pedig Hosszú Katinkát választották a 2015-ös év sportolójának. Az edzők és a szövetségi kapitányok összevont kategóriájában Dárdai Pál győzött, a csapatok versenyében a férfi labdarúgó-válogatott nyert, az év futballistájának pedig a válogatott kapusát, Király Gábort választották a sportújságírók. A fogyatékos sportolók között a férfiaknál Gelencsér Róbert atléta, a nőknél Gyurkó Alexandra úszó, az edzők között Galambos Zsolt kosárlabdatréner, a csapatoknál pedig a férfi speciális olimpiai kosárlabda-válogatott lett a legjobb.Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


Coverage (COV)

Break

Emission Share (ESH%)

továbbiak  
Forrás: Nielsen Közönségmérés
Ön melyik konferenciát várja a legjobban?

Marketing Summit (2019. szeptember 12-13.)

Internet Hungary (2019. október 1-2.)

Brand Festival (2019. október 18-19.)

Mindegyiket ugyanannyira várom

Egyiket sem várom

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!