mediainfo - Médiások médiája
hírek | interjúk | jegyzet | tanulmányok | terminológia | karrier | képtár | videótár
Televízió Sajtó Outdoor/indoor Interaktív- és mobilmédia Mozi Rádió Média Hirdető Gazdaság Egyéb Ügynökség Integrált marketingkommunikáció Kutatás Médiastílus News in English
Hernádi Gábor
Hernádi Gábor
HD marketing, Star Network
Ügyvezető


szakmai partnereink:kommunikációs partnereink:
newsAgent hírfigyelő rendszer
Reklamporta.hu
Observer.hu
SzP.hu
mti.hu
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés
Megjelent az Otthon Konyha különszám
2016-11-16 16:03 [Médiainfó - www.mediainfo.hu]

Az IQ Press kiadó megjelentette legújabb tematikus kiadványát, az Otthon Konyha különszámot.

Az IQ Press Kft. az Otthon Konyha különszámot az idén nyáron megújult Otthon magazin kedvező fogadtatása, valamint az Otthon Kertvilág olvasó- és hirdetéspiaci sikere kapcsán indította útjára 2016 novemberében. A magazin hiánypótló jelleggel jött létre, ilyen tartalmú és formátumú kiadvány még nem volt a hazai lakberendezési magazin piacon.

Az Otthon magazin Konyha különszáma különböző konyhai stílusokat vonultat fel gyönyörű fotókkal illusztrálva. Ötleteket ad kis térben lévő konyhák elrendezéséhez is és bemutatásra kerülnek többek között a legmodernebb konyhai technikák. Az IQ Press home & decor lapcsalád legújabb kiadványa kitekint külföldre is: megmutatja nemzetközi top konyha trendeket is, illetve innovatív technológiai eredményekről is beszámol.

"A konyha funkcionális, mégis némileg intim tere az otthonoknak, és tapasztalatom szerint aprólékos gonddal alakítja ki mindenki. Erről szól a magazin, a szerethető terekről, a modern és egyben inspiráló megoldásokról. Ezek a gondolatok motiválták szerkesztőséget az Otthon konyha megalkotása közben, hiszen minden jó dolog a konyhában kezdődik" - mondta Boda Ildikó portfólió-vezető.

A kiadó célja az Otthon Konyha külön kiadvánnyal, hogy tovább növelje az Otthon márka népszerűségét olvasói körében, hosszú távon erősítse annak pozícióját és célcsoport azonos hirdetői megoldást biztosítson ügyfelei számára.

Kapcsolódó cikkek:

További hírek:


2020-ban milyen hatással lehet a hazai médiaköltésekre a járvány?

Több mint 5%-kal növekszik 2019-hez képest.

Körülbelül a 2019-es szinten marad.

Több mint 5%-kal csökken 2019-hez képest.

Hír küldése
Küldjön nekünk Ön is híreket! Kattintson a fenti linkre!